Bestek, messen & kleine spullen

Niets veroorzaakt meer chaos dan kleine onderdelen. Om overzicht te houden, krijgt elk onderdeel zijn eigen plek en wordt op de juiste plaats opgeborgen, zoals bijv. kruidenpotjes en de bak voor keukengerei.

Kruiden & voorraad

Kruiden en levensmiddelen dienen luchtdicht in voorraadbussen te worden opgeborgen. Voorraden en flessen kunnen het best in overzichtelijke containers en soort bij soort worden opgeslagen. Ook is het handig om veel gebruikte ingrediënten als meel en suiker altijd binnen handbereik te hebben.

Pannen & hulpmiddelen

Zo krijgt u meer overzicht en bergruimte: zet potten en pannen in elkaar, orden pannendeksels op grootte in bulthaup bordhouders en bewaar kookgerei in containers.

Servies & glazen

Gebruik de ruimte zo efficiënt mogelijk: Glazen het liefst in de kast. Borden en schalen stapelt u op grootte in het uittrekelement. Zo ontstaat orde in de keuken en houdt u meer bergruimte over.

We nodigen u graag in onze showroom uit om de mogelijkheden te ontdekken voor het overzichtelijk opbergen van keukengerei. Wij verheugen ons op uw komst!